martes, 27 de diciembre de 2016

BOPPO PONTEVEDRA 27/12/2016

BOPPO PONTEVEDRA  Descripción: bop pontevedra
27/12/2016
CONCELLO DE O PORRIÑO
BASES DA CONVOCATORIA DO PROCESO SELECTIVO PARA A PROVISIÓN INTERINA DE TRES PRAZAS VACANTES DE OPERARIO DE OBRAS E SERVIZOS.
ANUNCIO
Por Resolución da Alcaldía, de data 16 de decembro de 2016, aprobáronse as seguintes bases de selección para a cobertura, en réxime de interinidade, de tres prazas de operario de obras e servizos, que quedaron vacantes por xubilación dos seus titulares, con posterioridade á aprobación da última oferta de emprego público.
“BASES DA CONVOCATORIA DO PROCESO SELECTIVO PARA PROVISIÓN INTERINA DE TRES PRAZAS VACANTES DE OPERARIO DE OBRAS E SERVIZOS DO CONCELLO DO PORRIÑO, MEDIANTE CONCURSO OPOSICIÓN

BASES REGULADORAS DA CONVOCATORIA DE PROBAS SELECTIVAS PARA CUBRIR EN RÉXIME DE INTERINIDADE UNHA PRAZA VACANTE DE AUXILIAR ADMINISTRATIVO. ANUNCIO
Por Resolución da Alcaldía, de data 16 de decembro de 2016, aprobáronse as seguintes bases de selección para a cobertura, en réxime de interinidade, dunha praza vacante de auxiliar administrativo, que quedou vacante por xubilación da titular, con posterioridade a aprobación da última oferta de emprego público.
“BASES REGULADORAS DA CONVOCATORIA DE PROBAS SELECTIVAS
PARA CUBRIR EN RÉXIME DE INTERINIDADE UNHA PRAZA VACANTE DE AUXILIAR ADMINISTRATIVO DO CONCELLO DO PORRIÑO (PONTEVEDRA)

No hay comentarios:

Publicar un comentario